Bemutatkozás

Miért hoztam létre az oldalt
 • Fórum
  Témák
  Hozzászólások
  Utolsó hozzászólás
 • Üdvözlünk az oscommerce-extra oldalon!
  Az oscommerce a legrégebbi webáruház rendszer. Az ingyen letölthető alapverzió kevés funkcióval rendelkezik és az addons (ingyenes bővítmények) oldalán bárki publikálhat ehhez írt bővítményt. Okos programozók elég hamar rájöttek, hogy az alap és ingyenes bővítmények beépítésével sokat tudó webáruház rendszer hozható létre, melyet átnevezve már pénzért árulhatnak. Persze az átnevezett, módosított alapverzió más néven ismert webshop rendszernél is díjmentes, de az már nem titok hogy azokhoz nincsen ingyenesen publikált bővítmény, azokat a fejlesztőtől kell megvásárolni pénzért.

  Így kialakultak azok a weboldalak, fórumok ahol az oscommerce rendszert szidják és dicsérik saját fejlesztésüket mely alap esetben valóban többet tud mint az oscommerce rendszer, de a fejlesztése mesze elmarad az oscommerce lehetőségei mögött. Ha ezt számokkal akarjuk kifejezni, a más néven ismert rendszerek kb. 20 olyan funkciót, bővítményt tartalmaznak mely az oscommerce alap verzióban nincs benne és további 20-30 bővítményt vásárolhatsz hozzá pénzért.
  Az oscommerce addons oldalon jelenleg több mint 7000 bővítmény található és telepíthető saját oscommerce rendszerünkbe. Ezek át böngészése, a számunkra hasznos, szükséges lehetőségek kikeresése rengeteg időt vesz igénybe.

  Ezen kívánok segíteni evvel az oldallal. Bemutatok sok bővítményt több év alatt kifejlesztett komplett működő rendszerben. Leírva, utalva a letöltés helyére a forrásra. Ebben sok saját fejlesztés is lesz, mely nem található az addons oldalon de valaki akinek az elmúlt években oscommerce rendszer fejlesztettem, kérte azt a funkciót.

  A web dizájn (design) programozók is megtalálták a pénz keresés módját az oscommerce segítségével. Olyan oscommerce verziókat készítettek díjmentesen aztán pénzért amelyek sokkal szebbek mint az ingyenes alapverzió. DE ezek az addons oldalon található bővítményekkel nem fejleszthetők, tehát lesz szép de buta oscommerce webáruházunk ha templatet, sablont vásárlunk.

  A komplett rendszer teljesen az alap oscommerce rendszerre épül, abban további bővítmények telepíthetők az ingyenes addons oldalról. Azoknak kívánok segíteni akik hasznos a kezelést segítő funkcióikkal kívánják bővíteni oscommerce webáruházukat. A vásárló által látható dizájnt meghagyom másnak. Ezért a bemutatott rendszer mindenki számára felismerhető alap oscommerce dizájn marad. Lesz szín cserélési lehetőség az oldalon, mellyel cserélhető áruházunk "színvilága" és elrendezése is Az elrendezés, a különböző boxok jobb vagy bal oldali pozíciója állítható az admin oldalon, ezt az oscommerce rendszer a 2.3 verziók óta tudja.

  Folytatás jön.

  Mint már korábban ezen a domain néven, lesz még sok lehetőség, hiszen ez egy fórum. Regisztráció után lehet kérdezni, bővítményt letölteni, érdekes bővítményt publikálni stb... stb.

  A lényeg amiért az oscommerce-extra oldal ismét működik hogy bárki megismerje, tudja, evvel létrehozhat olyan webáruházat, mely sokkal többet tudhat, mint valami más webshop rendszer. És bővíthetősége folyamatosan növekszik. Csináltam átalakítást más működő webáruházból oscommerce rendszerre. Visszafelé még nem.
  0 Témák
  0 Hozzászólások
  Nincs hozzászólás
   
A fórum nem tartalmaz témákat, illetve hozzászólásokat.

Vissza: Fórum kezdőlap

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég

Fórum jogosultságok

Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz Mellékletekat ebben a fórumban.

cron

x